Burg. Hustinxstraat 54 | 6512 AE | Nijmegen
06-41850575
Kvk-nummer: 75576430

Bouwtekening woning

bouwtekening-woning

Nauwkeurige en professionele bouwtekeningen voor woningen.

Ben je bezig met het plannen van een nieuwbouwproject of wil je jouw huidige woning uitbreiden? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een gedetailleerde bouwtekening woning nodig. Bij Bouwtekening Digitaal bieden wij de perfecte oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van digitale bouwtekeningen, waarmee jij moeiteloos aan de slag kunt om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. Lees verder en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Je kunt ook alvast een offerte opvragen of onze blog lezen om zelf een bouwtekening te maken.

Wat staat er op een bouwtekening woning?

In goed overleg worden de wensen van jouw nieuwbouwwoning besproken. Of je nu van plan bent om een moderne villa, een gezellige bungalow of misschien wel een duurzame ecowoning te bouwen, het is allemaal mogelijk.

Al onze tekeningen worden volledig in 3D uitgewerkt.

Laten we eens kijken wat er allemaal op een bouwtekening te zien is:

  • Plattegronden: Een plattegrond geeft een bovenaanzicht van de woning en toont de indeling van elke verdieping, inclusief kamers, gangen en andere functionele ruimtes;
  • Gevelaanzichten: De gevelaanzichten laten zien hoe de buitenkant van het huis eruit zal zien vanaf verschillende perspectieven. Deze aanzichten helpen je bij het visualiseren van het uiteindelijke resultaat;
  • Doorsneden: Doorsneden tonen als het ware ‘plakjes’ van de woning, waardoor je duidelijk inzicht krijgt in de opbouw en constructiedetails;
  • Technische details: Naast de visuele aspecten bevat een bouwtekening ook technische details. Dit zijn bouwkundige knooppunten die tot in detail worden uitgewerkt;
  • Situatietekening;
  • Materiaalstaat. Hier worden alle zichtbare materialen en kleurgebruik van het bouwwerk in een tabel weergegeven;
  • Oppervlaktes van de woningen volgens de NEN 2580.

Optioneel kun je ervoor kiezen om visualisaties van jouw project te laten maken. Bekijk eens onze pagina visualisaties.

Wat kost het om een bouwtekening voor mijn nieuwbouwwoning te laten maken?

Omdat elk project uniek is, kunnen we geen vaste prijs vermelden op onze website. De kosten voor het maken van een bouwtekening hangen namelijk af van verschillende factoren, zoals de grootte van het project en eventuele complexiteit.

Om toch een idee te krijgen van wat het zou kosten om een bouwtekening voor jouw nieuwbouwwoning te laten maken, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We zullen dan samen naar jouw specifieke situatie kijken en je voorzien van een gedetailleerde offerte op maat.

Maak jouw droom werkelijkheid

Neem vandaag nog actie en laat ons weten wat jouw plannen zijn. We staan klaar om je te helpen met hoogwaardige digitale bouwtekeningen die aan al jouw eisen voldoen.

Twijfel niet langer! Klik hier om direct contact met ons op te nemen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw nieuwbouwwoning met behulp van onze professionele bouwkundige expertise.

Let op: alle inhoud die wordt gepubliceerd door Bouwtekening Digitaal is beschermd door auteursrecht en mag niet zonder toestemming worden gebruikt of gereproduceerd.

Disclaimer: de kosten voor het maken van een bouwtekening kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Raadpleeg onze website of neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat.