Burg. Hustinxstraat 54 | 6512 AE | Nijmegen
06-41850575
Kvk-nummer: 75576430

Over ons

Een stukje geschiedenis over Bouwtekening Digitaal.

Tijdlijn Bouwtekening Digitaal

2016
2019
2019
Sinds 2019 bereiken onze diensten ook dorpen en steden buiten regio Nijmegen. Gezien de afstand vond de communicatie vaak digitaal plaats. Daarom vond er een gepaste wijziging in de handelsnaam plaats; Bouwtekening Digitaal.

Waarom een samenwerking aangaan met Bouwtekening Digitaal?

Wij maken je woondromen zichtbaar! Al je wensen over je (ver)bouw noemen wij woondromen. Wij helpen je om de bouwtekeningen te lezen en begrijpen. Wij begrijpen als geen ander dat een goede bouwtekening essentieel is voor het succesvol realiseren van jouw project. Met onze deskundigheid en ervaring zorgen wij ervoor dat jij beschikt over gedetailleerde en nauwkeurige tekeningen, waarmee een omgevingsvergunning wordt aangevraagd.

Als extra kunnen wij met behulp van onze professionele en creatieve benadering, jou voorzien van indrukwekkende visualisaties van jouw project. Hierdoor worden jouw woondromen zichtbaar!

Wij vinden het belangrijk dat de bouwkundige termen die op ons tekenwerk staan vermeld helder zijn voor jou. Wij delen onze bouwkundige kennis met jou met behulp van onze kennisbank. Als je een lastige term op het tekenwerk bent tegengekomen, kun je de term opzoeken in onze kennisbank. Ook geven wij je (ver)bouwtips om van je woondroom werkelijkheid te maken.

Fabian Bijen

Aanvoerder Bouwtekening Digitaal

E: hallo@bouwtekening-digitaal.nl

Tel.: 06-41850575

 

 

 

Kom in contact met mij. Ik help je graag verder!

[forminator_form id=”10692″]