Burg. Hustinxstraat 54 | 6512 AE | Nijmegen
06-41850575
Kvk-nummer: 75576430

Onze artist impressions

Exterieur artist impression van een vrijstaand gebouw

Wij bieden fotorealistische artist impressions op maat aan die volledig aan jouw wensen voldoen. Onze getalenteerde kunstenaars hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat elk aspect van je idee nauwkeurig wordt weergegeven.

Of je nu een architect bent die een nieuw interieur of gebouw wilt presenteren, een productontwerper die een nieuw product wilt introduceren, of een landschapsarchitect die een ​​ongerepte tuin wilt laten zien, wij staan voor je klaar om je visie te realiseren.

Artist impression van nieuwbouwwoning interieur
Ingekleurde situatietekening met plattegrond en meubels voor vastgoedproject verkoopfase

Om jouw project de ‘finishing touch’ te geven, maken wij sfeerplattegronden die geheel aan jouw wensen voldoen.

Exterieur impressie: Al beschikbaar vanaf €500,-

Interieur impressie: Al beschikbaar vanaf €450,-

Sfeerplattegrond: Al beschikbaar vanaf €100,-

Onze impressies
Exterieur artist impression van een vrijstaand gebouw

Bij ons vind je op maat gemaakte artist impressions die een fotorealistische weergave bieden, geheel afgestemd op jouw specifieke wensen. Onze getalenteerde kunstenaars besteden veel aandacht aan detail en zorgen ervoor dat elk element van jouw idee nauwkeurig wordt gepresenteerd.

Artist impression van nieuwbouwwoning interieur

Of je nu een architect bent die een nieuw interieur of gebouw wilt tonen, een productontwerper die een nieuw product wilt introduceren, of een landschapsarchitect die een ongerepte tuin in beeld wilt brengen, wij zijn hier om jouw visie te verwezenlijken.

Ingekleurde situatietekening met plattegrond en meubels voor vastgoedproject verkoopfase

Om jouw project het laatste beetje extra te geven, creëren wij sfeerplattegronden die volledig voldoen aan jouw wensen.

Al beschikbaar vanaf €100,-

Het 5-stappenplan artist impression laten maken:

stap 1

     Contact

Neem contact met ons op en deel je project. Graag ontvangen we een 3D model van je project. Niet beschikbaar? Geen probleem! In dat geval ontvangen we graag 2D tekeningen in pdf-formaat. Geef ook aan hoeveel artist impressions je nodig hebt en welke standpunten je voor ogen hebt.

stap 2

     Offerte

Wij maken en versturen een vrijblijvende offerte die aansluit op jouw wensen.

stap 3

     Renderen

Als je akkoord gaat met de offerte, ontvangen we graag nog enkele aanvullende gegevens. Denk onder andere aan de gewenste materialisatie en gewenste omgeving. Wij gaan aan de slag met de artist impression en leveren deze vervolgens aan. De levertijd wordt in de offerte vermeld.

stap 4

     Revisie

Graag ontvangen we eventuele opmerkingen op de artist impression. De eerste wijzigingsronde zit bij de prijs inbegrepen.

We gaan de impressie verfijnen.

stap 5

     Definitief

De definitieve artist impression wordt opgeleverd.

Veel plezier met het eindresultaat!

Benieuwd hoe jouw artist impression eruit komt te zien?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meerdere mogelijkheden

Wij kunnen ook virtual reality tours op maat maken. Onlangs hebben we een architectonisch ontwerp omgezet naar een virtual reality tour. Het is als het ware alsof je door een gebouw loopt en rondkijkt. Vraag ons naar de mogelijkheden en een demonstratie.

Bekijk onze gerealiseerde visualisaties op onderstaande pagina’s en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Wat is een artist impression?

Een artist impression is een visuele weergave van een concept, idee of ontwerp door middel van kunstzinnige en creatieve technieken. Het wordt vaak gebruikt in de architectuur-, vastgoed- en designindustrie om potentiële klanten, investeerders en het grote publiek een realistisch beeld te geven van hoe een project eruit zou kunnen zien voordat het daadwerkelijk wordt gebouwd of gerealiseerd.

Waarom is het belangrijk voor jouw project?

Een artist impression kan van onschatbare waarde zijn voor jouw project. Het stelt je in staat om je ideeën tot leven te brengen en ze op een overtuigende manier aan anderen te presenteren. Of je nu een architect bent die een nieuwe structuur ontwerpt of een interieurontwerper die een ruimte wilt visualiseren, een artist impression kan helpen om interesse te wekken, vertrouwen op te bouwen en potentiële klanten te overtuigen.

Met een realistische artist impression kunnen mensen zich beter inleven in het project en een beter begrip krijgen van hoe het er in werkelijkheid uit zou kunnen zien.

Veel gestelde vragen:

1. Hoelang duurt het om een artist impression te maken?

De tijd die nodig is om een artist impression te maken, varieert afhankelijk van het project en de complexiteit ervan. Simpele artist impressions kunnen binnen enkele dagen worden voltooid, terwijl grotere en meer gedetailleerde projecten mogelijk enkele weken in beslag nemen.

Voor de meest nauwkeurige informatie omtrent verzendtijden, gelieve met ons in contact te treden. Wellicht is het ook mogelijk om dringende orders te verwerken met prioriteit.

2. Kan ik wijzigingen aanbrengen in de artist impression nadat deze is voltooid?

Ja, het is mogelijk om wijzigingen aan te brengen in een voltooide artist impression. Een eerste wijziging zit bij de prijs inbegrepen. Na oplevering van de artist impression kan in overleg een wijziging aan worden gebracht.

3. Hoeveel kost een artist impression?

De prijs van een artist impression hangt af van diverse factoren, zoals de complexiteit van het project en de gewenste specificaties. Een artist impression is reeds beschikbaar vanaf €450,- Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een prijsopgave die aansluit bij jouw behoeften en vereisten.