Burg. Hustinxstraat 54 | 6512 AE | Nijmegen
06-41850575
Kvk-nummer: 75576430

Onze bouwtekeningen

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende type bouwtekeningen die wij aanbieden. Weet je al wat je nodig hebt?

Je kunt dan direct een offerte aan te vragen, of neem de tijd om rustig rond te kijken.

Met onze bouwtekening wordt:

Jouw woondroom zichtbaar in 2D en/of 3D.

Jouw omgevingsvergunning (bouwvergunning) behandeld.

Jouw woondroom werkelijkheid.

In 9 stappen naar jouw omgevingsvergunning:
Tijdlijn-klant

Onderwerpen bouwtekeningen

Het tekenwerk dat wij verrichten doen we met aandacht voor architectuur, maakbaarheid en persoonlijke bouwwensen. Maar welke informatie staat er eigenlijk op een bouwtekening van Bouwtekening Digitaal? De volgende onderwerpen staan op onze bouwtekeningen:

  • Plattegrond van de bestaande situatie (schaal 1:100);
  • Plattegrond van de nieuwe situatie (schaal 1:100);
  • Gevelaanzichten bestaande situatie (schaal 1:100);
  • Gevelaanzichten nieuwe situatie (schaal 1:100);
  • Doorsnede bestaande situatie (schaal 1:100);
  • Doorsnede nieuwe situatie (schaal 1:100);
  • Detailtekeningen (bouwkundige knooppunten tot in detail uitgewerkt, schaal 1:10);
  • Situatietekening (schaal 1:500);
  • Materiaalstaat. Hier staan alle zichtbare materialen en kleurgebruik van het bouwwerk in een tabel weergegeven.

Hoeveel kost het om een bouwtekening te laten maken?

Bij het opstellen van een offerte voor bouwtekeningen zijn er diverse factoren die meespelen en de prijs bepalen. Allereerst is het belangrijk om te weten wat de huidige situatie is. Als het gaat om een tussenwoning, zal dit doorgaans goedkoper zijn dan bij een vrijstaande woning. Ten tweede willen we graag weten welk type bouwtekening nodig is. Is het bijvoorbeeld voor een aanbouw, dakkapel of serre? Het maken van een dakkapel vereist over het algemeen minder tekenuren in vergelijking met een aanbouwproject. Als derde factor speelt ook de omvang en hoogte van de verbouwing een rol. Hoe kleiner de verbouwing, des te minder uren tekenwerk er nodig zullen zijn.

Een bouwtekening op maat

Bij Bouwtekening Digitaal geloven we in maatwerk. Geen enkel project is immers hetzelfde en verdient daarom ook een unieke benadering. Of je nu een particulier bent die zijn woning wilt verbouwen of een architect die betrokken is bij grootschalige nieuwbouwprojecten, bij ons kun je rekenen op een bouwtekening die perfect aansluit op jouw wensen en eisen.

Wij werken altijd in overleg met jou als klant. Jouw input staat voorop en samen zorgen we ervoor dat de bouwtekening volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Door onze transparante communicatie ben jij altijd op de hoogte van de voortgang en kun je met een gerust hart toewerken naar een succesvolle omgevingsvergunning.

Bespaar tijd en geld met Bouwtekening Digitaal

Het indienen van een compleet dossier kan vaak veel tijd in beslag nemen. Daarom streven wij bij Bouwtekening Digitaal naar efficiëntie. Dankzij onze uitgebreide kennis van alle aspecten rondom een omgevingsvergunning zijn wij in staat om jou snel en doeltreffend te helpen.

Onze digitale processen zorgen voor snelle doorlooptijden zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde software waarmee we efficiënt kunnen ontwerpen en reviseren. Dit zorgt niet alleen voor tijdwinst, maar ook voor kostenbesparing.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om je verder te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Neem vandaag nog actie!

Wil jij stress en frustratie bij het aanvragen van een omgevingsvergunning voorkomen? Schakel dan Bouwtekening Digitaal in. Met onze expertise, efficiëntie en klantgerichte aanpak ben je verzekerd van hoogwaardige bouwtekeningen die volledig aan jouw wensen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we ervoor dat jouw bouwproject soepel verloopt en dat jouw omgevingsvergunning snel wordt goedgekeurd. Bouwen begint immers bij de juiste tekening!